7N

7N 2016-07-26T15:47:04+00:00

ExcelEksperten leverede Excel Pivottabel kursus til software development eksperter i 7N

“Underviserens glæde for Pivottabeller var så vild at vi slet ikke kunne sidde stille på vores stole – vi anbefaler et Pivottabel kursus til alle der ikke har tid til at vente bagerst i bussen”

– Tina, Pia, Cecilie og Nicoline – økonomiafdelingen hos 7N

Udfordringen, der blev løst med Excel Eksperten

7N har med mere end 200.000 sager og 1.000 medarbejder brug for at lette daglige arbejdsgange, så medarbejderne i højere grad kan fokusere på kerneopgaven. Det er derfor vigtigt for 7N at minimere og lettere gøre rutinepræget opgaver.

7N kontaktede derfor Excel Eksperten med henblik på at få udarbejde et skræddersyet Excel-kursus, der opfyldte netop de krav som deres medarbejdere havde. Sammen blev vi enige om at oprette to typer kursushold. Det ene hold havde til formål at introducere og undervise i Excel på et grundlæggende niveau. Et hold, hvor de med ingen eller lidt erfaring kunne deltage. Det andet hold var tilrettelagt, så de, der allerede var trygge ved Excel kunne lære mere avancerede elementer.

Resultat: tilfredse kursister, medarbejdere og arbejdsgiver

I samarbejdet mellem Excel Eksperten og 7N fik kursisterne en grundig indføring i brugen af Excel. Kursisterne lærte bl.a. om sortere, filtrere, tabeller, pitvottabeller, diagrammer, sideopsætning, formatering, formler og funktioner. Kursisterne kan nu løse arbejdsopgaver langt mere effektivt end før, hvilket er til glæde og gavn for dem, deres arbejdsgiver samt Excel Eksperten.

Om 7N

7N A/S blev stiftet for mere end 20 år siden af to konsulenter, dedikeret til at hjælpe virksomheder med IT værktøjer og teknnologi. I dag er 7N ledende på det danske marked, og findes i yderligere 7 andre lande, hvor konsulentarbejde af højeste kvalitet prioriteres sammen med stærke kompetencer inden for IT udvikling og andre komplicerede strukturer. Derfor var et Pivottabel kursus til stor nytte for en optimeret arbejdsproces for alle de deltagende kursister. Kursisterne har efterfølgende udtrykt stor glæde ved det unikke kursus, som vores erfarne instruktører underviste i. Vi afholdt kurset i Københavnsområdet hos virksomheden, men tilbyder også kurser i Aarhus, Odense og Aalborg.

Vil du vide mere om vores virksomhedskurser, så læs med her.