Aasted ApS – Grundig indføring i Excel

Aasted ApS – Grundig indføring i Excel 2016-07-26T15:55:20+00:00

Fast lav pris og professionelle undervisere i grundlæggende Excel-kursus

“Aasted ApS valgte at bruge ExcelEksperten på grund af den faste lave pris, det gode undervisningsmateriale og deres professionelle undervisere”

– Michael Daugaard, Værkfører hos Aasted ApS

Har lært at udnytte mulighederne i Excel

Computerens anvendelsesmuligheder er rykket betragteligt. Den familieejede maskinvirksomhed mente derfor, det var tid til at udnytte flere af disse muligheder ved at opkvalificere medarbejderne i Excel.

Excel Ekspertens excel-kursus har hjulpet Aasted med at øge og perfektionere en større gruppe medarbejderes Excel kompetencer. Det har vi gjort med et skræddersyet kursus på begynderniveau. Fokus har ligget på at give medarbejderne en grundlæggende forståelse og praktisk viden om områder som Excel’s opbygning, formatering, sideopsætning, udskrifter, diagrammer, grundlæggende formler og beregninger.

Arbejdet med Excel har givet medarbejderne en grundlæggende forståelse for Excel, og har klædt dem bedre på til at udnytte mulighederne i værktøjet.

Om Aasted ApS

Aasted er er veletableret dansk familieejet virksomhed, som er drevet med en passion for innovation i mere end tre generationer. I alle disse år har virksomheden leveret maskiner til blandt andet chokolade- og bageindustrien.

Vil du vide mere om Excel-kurser til din virksomhed? Så læs mere om vores virksomhedskurser.