CSC – Skræddersyet Excel kursus

CSC – Skræddersyet Excel kursus 2016-07-26T15:53:39+00:00

Excel kurser letter det daglige arbejde

“Arbejdet med Excel på kurset har betydet, at medarbejderne er blevet mere effektive i deres daglige arbejde. Medarbejderne er rigtig godt tilfredse med undervisningen – og vi har fortsat medarbejdere, der efterspørger kurset”

– Melanie Chambers, HR/Learning Development & Delivery Customization CSC, Valby

Større effektivitet i rutineprægede arbejdsgange

CSC løser stadigt større og mere komplekse IT-opgaver, og mødes i højere grad med krav om effektivisering og optimering af arbejdsgange. Det har derfor været vigtigt for CSC at få tilrettelagt et kursus efter lige netop deres behov. Derfor valgte de at se nærmere på hvad Excel Ekspertens Excel-kurser kunne tilbyde dem.

Siden 2014 har Excel Eksperten løbende leveret skræddersyede Excel kurser til virksomheden på både grundlæggende og udvidet niveau. Der har været fokus på opgaver som for eksempel formatering, datatabeller og pivottabeller, Excel-formler og beregninger samt datavalidering.

Arbejdet med Excel på hhv. grundlæggende og udvidet niveau har bidraget til, at medarbejderne er blevet bedre og mere effektive i deres optimering af rutineprægede arbejdsgange. Flere medarbejdere har opdaget funktioner og muligheder, der har lettet deres daglige arbejde.

Vi startede med et enkelt kursus, men CSC oplevede stor efterspørgsel fra medarbejderne, der var rigtig godt tilfredse med både instruktør og undervisningen. Derfor blev ét Excel kursus til mange Excel kurser, som blev afholdt hos virksomheden i København.

Om CSC

CSC er Danmarks andenstørste leverandør af IT, og spiller dermed en nøglerolle i det danske samfund. Virksomheden udvikler og leverer alt fra vitale IT-systemer til stat og kommune. De står også for håndtering af store mængder data for private og offentlige institutioner. CSC har på verdensplan mere end 72.000 ansatte i mere end 35 lande.

Vil du vide mere om Excel-kurser til København, Odense, Aarhus, Aalborg eller i din virksomhed?