SOS International – Excel-kurser på flere niveauer

SOS International – Excel-kurser på flere niveauer 2016-07-26T15:51:53+00:00

Pædagogisk undervisning i Excel på flere niveauer

“Underviserens glæde blandet med en imødekommende og pædagogisk undervisningsform var en rigtig god oplevelse – og jeg har lært rigtig meget.”

– Kamilla Gialitaki, Senior Assistance Coordinator, Operations Travel

Optimerer langsommelige arbejdsprocesser og minimerer spildtid

Med mere end 200.000 årlige sager og 1.000 medarbejdere må langsommelige arbejdsprocesser og spildtid minimeres. SOS International har derfor fokus på at lette og effektivisere rutineprægede arbejdsgange, så medarbejderne kan fokusere på kerneopgaven.

Som et led i dette arbejde valgte SOS International at få ExcelEksperten ind og udarbejde et skræddersyet Excel-kursus, der opfyldte de specifikke behov, medarbejderne havde.

ExcelEksperten udviklede to kurser – et grundlæggende Excel-kursus for deltagere med ingen eller lidt erfaring, og et udvidet kursus for deltagere med nogen erfaring allerede. Kursisterne fik en grundig indføring i brugen af Excel og lærte bl.a. om sortering, filtrering, tabeller, Pivot-tabeller, diagrammer, sideopsætning, formatering, formler og funktioner.

Om SOS International A/S

SOS International blev stiftet i 1957 og dækkede dengang kun vejhjælp. Siden da er virksomheden blevet Nordens største leverandør af assistance og rejsehjælp. Virksomheden havde i 2014 mere end 200.000 helbreds- og rejsesager samt 1.000 mand fordelt i hhv. Danmark, Norge, Sverige og Finland. SOS International og dens samarbejdspartnere dækker i dag mere end 93 % af verden.

Vil du vide mere om Excel-kurser til din virksomhed? Så læs mere om vores virksomhedskurser.